Alles wat je nodig hebt op kantoor

0
876

Als je op kantoor werkt, heb je natuurlijk iets nodig om een goede werkomgeving te creëren. Het is handig als je alles bij elkaar hebt en niet geïrriteerd bent omdat je het niet kan vinden. Daarom is het handig om te inventariseren wat je op je bureau of kantoor wilt hebben. Misschien heb je bepaalde dingen niet die anderen wel hebben. Daarom is het belangrijk om een lijstje te maken van alles wat je tegenkomt bij collega’s, andere bedrijven etc. In deze blog geven we je direct een aantal voorbeelden van spullen die essentieel zijn om op kantoor te werken. Daarnaast geven we een aantal voorbeelden van accessoires die je kan gebruiken maar niet perse essentieel zijn.

De basis, dit kan je niet missen

Er zijn natuurlijk altijd een aantal spullen die je niet mag missen op kantoor. We hebben het hier bijvoorbeeld over een printer, met bijhorende inktcartridge. Hierbij is het belangrijk dat je goed kijkt welke inkt je gebruikt. Wij raden het aan om bijvoorbeeld epson inkt te gebruiken. Tegenwoordig is natuurlijk veel digitaal. Toch is het vaak handig om bepaalde documenten uit te kunnen printen. Bijvoorbeeld wanneer je een groot document rustig door wil kunnen lezen, zonder hiervoor naar een scherm te moeten kijken.

Naast de printer is het handig om een extra scherm te hebben die je kan aansluiten op je laptop, ook wel een monitor genoemd. Met een monitor kan je gemakkelijk meerdere programma’s/tabbladen open hebben staan waardoor je efficiënter kan werken. Wij raden het altijd aan om zowel een kleine laptop (13 of 15 inch) te hebben in combinatie met monitor op je bureau. Hierdoor kan je makkelijk je documenten meenemen onderweg (naar bijvoorbeeld klanten) en daarnaast ook overzichtelijk werken op kantoor (met de monitor).

Leuk toevoegingen voor op kantoor

Afhankelijk van het soort bedrijf, is het leuk om een aantal accessoires op kantoor toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een voetbaltafel of een tafeltennistafel. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van de soort mensen die binnen jouw bedrijf werken. Bij een jong en dynamisch bedrijf is zie je vaak dit soort spullen staan. Het heeft een aantal voor- en nadelen. De voordelen van een voetbaltafel is dat men even zijn energie kwijt kan tijdens het werken. Daarnaast is het fijn om even afleiding te hebben als je veel werk te doen hebt, vaak werkt het zo dat het werk vervolgens weer sneller afgerond wordt. Het heeft ook nadelen, de afleiding kan er namelijk ook voor zorgen dat men minder veel werk voor elkaar krijgt. Dit verschilt per persoon.