Een zakelijke lening zonder jaarcijfers afsluiten? Dat kan!

0
709

Als je, als bedrijf, geld wilt lenen om te kunnen groeien, dan zitten daar nogal wat haken en ogen aan. Je hebt niet zomaar een lening en banken zijn er momenteel ook niet happig op om een lening te verstrekken. Je moet dan je hele ziel en zaligheid op tafel leggen en van ieder cijfertje precies het hoe en waarom weten. Je moet een businessplan maken, een jaarverslag overleggen en vooral veel tijd investeren om een zakelijke lening alleen al aan te vragen. En dan is de kans groot dat je nog "nee" te horen krijgt. Bij BridgeFund werken ze op een andere manier. Hier kun je een zakelijke lening zonder jaarcijfers en businessplan afsluiten.

Een zakelijke lening zonder jaarcijfers? Is dat wel verstandig?

Dat BridgeFund niet kijkt naar je jaarcijfers wil niet zeggen dat ze nergens naar kijken. Ze controleren wel of je in staat zult zijn de lening binnen de gestelde termijn terug te betalen. Hiervoor kijkt BridgeFund naar jouw zakelijke rekening. Hier is al veel informatie uit te halen. Zo kan BridgeFund jou een zakelijke lening zonder jaarcijfers geven. Het terugbetalen van de lening gaat op een bijzondere manier. Je hoeft niet iedere maand een groot bedrag af te lossen, je kunt er zelfs voor kiezen om dagelijks af te lossen. Dan merk je zo min mogelijk van de aflossing.

Waarvoor kun je lenen?

Het gaat hier om een zakelijke lening. Je leent (dus) om je onderneming te laten groeien of te kunnen investeren. Je kunt dan denken aan fysiek laten groeien, een verhuizing naar een ander pand, een aanbouw plaatsen of een grote verbouwing aangaan, maar ook aan het aanschaffen van nieuwe stellingen en een heftruck voor in je magazijn. Al deze zaken zorgen ervoor dat jouw bedrijf nog meer omzet zal gaan maken. Je kunt ook lenen om je personeel te kunnen betalen in mindere tijden.

Welke eisen stelt BridgeFund aan mijn bedrijf?

Je bedrijf moet een echt bedrijf zijn. Je moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en al minimaal één jaar in business zijn. Daarbij moet je een minimale jaaromzet van € 50.000,00 kunnen bewijzen en dien je een zakelijke bankrekening te hebben. Je uploadt je bankgegevens en nog wat andere informatie en de experts van BridgeFund beoordelen deze gegevens. Heb je een lening aangevraagd en is deze akkoord bevonden? Dan heb je binnen 24 uur het geld op je rekening staan. Zo kan jij weer verder met ondernemen.