Wil jij rustig pauze kunnen houden? Schaf een schaftwagen aan

Wanneer je werkzaam bent in de bouw, is het niet altijd mogelijk om ongestoord je boterhammen op te eten. Zelfs niet om dit stofvrij te doen. Dit omdat er op de bouw altijd stof rondvliegt en er altijd wel kabaal is. Is dit kabaal niet afkomstig van één van je collega timmermannen, dan is dit wel afkomstig van de kraanmachinist. Toch wil je tijdens een lange werkdag vaak wel ongestoord een boterham kunnen eten en een kopje koffie kunnen drinken. Dit is mogelijk door en schaftwagen aan te schaffen. In zo’n wagen kun je namelijk samen met je collega’s pauze houden zonder dat je hierin last hebt van rondvliegend stof. Er zijn verschillende soorten schaftwagens verkrijgbaar.

Verschillende soorten schaftwagens

Er zijn verschillende soorten schaftwagens verkrijgbaar. Welke het beste geschikt is voor jou, is afhankelijk van een aantal factoren. Schaftwagens zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende grootten. Wanneer jij altijd met vier collega’s samenwerkt kan een schaftwagen voor vier personen voldoende zijn. Maar wanneer jij altijd met een groter aantal collega’s samenwerkt, is het beter om één voor acht of twaalf personen aan te schaffen.

Wel is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht van de schaftwagen. Dit omdat niet iedere bedrijfsauto of bus iedere wagen kan trekken. Dit omdat een grotere schaftwagen zal zorgen voor een hogere kogeldruk. Misschien wel een hogere kogeldruk dan jij kunt trekken met je bedrijfsauto.

Een schaftwagen biedt ook luxe voor de werknemers. Moeten de werknemers koffie vanuit huis meenemen of hebben zij toegang tot een schaftwagen met stroomvoorziening waar zij verse koffie kunnen zetten? Afhankelijk van de wensen zijn allerlei extra opties om toe te voegen aan de wagens.

Extra opties

Er zijn verschillende opties toepasbaar op een schaftwagen. Hierbij kun je denken aan meer dan alleen stroomvoorzieningen. Zo is het ook mogelijk om sanitaire voorzieningen in de schaftwagen te laten plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een toilet of een keukentje in de laten plaatsen. Hierdoor kun je naar het toilet in je eigen schaftwagen zonder dat je gebruik hoeft te  maken van een gezamenlijk mobiel toilet. Tevens kun je in het keukentje op vrijdagmiddag frikadellen en kroketten bakken voor jou en je collega’s. Op vrijdagmiddag wordt er op de bouw immers vaak een snack bij de boterham gegeten.

Een schaftwagen kan gebruikt worden voor diverse zaken, dus niet alleen om te pauzeren. Zo kan je de wagens inzetten als magazijnruimte. Hierdoor hoef jij niet steeds met een volle werk bus van- en naar huis. Een schaftwagen neem je immers alleen mee naar een bouwlocatie waar je voor een langere periode zal gaan werken. Er zijn dus verschillende extra opties mogelijk wanneer je een schaftwagen gaat aanschaffen.

Recente Artikelen

Speel eenvoudig online blackjack!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te gokken via een online casino. Zo hoef je hier het huis niet voor uit en kun je...

Het aanleggen van een nieuwe tuin

De zomer komt er weer aan, wat betekent dat we onze tuinen weer kunnen opknappen. Van de zomer is het de bedoeling dat we...

Je winkelpand beveiligen met mistgeneratoren

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je winkelpand op een juiste manier te beveiligen. Inbrekers zien de laatste tijd erg snel een kans om...

Vandaag bezorgd? Geen probleem!

Stel. Je bent in contact geweest met iemand die corona bleek te hebben. Dat is natuurlijk al vervelend genoeg. Maar nu moet jij dus...

Uitbesteden of toch zelf doen? Onze tips!

Heb je een eigen bedrijf en loop je soms tegen bepaalde zaken aan waarvan je niet weet of je ze wel zelf kan? Dat...

Gerelateerde Artikelen