Wil jij rustig pauze kunnen houden? Schaf een schaftwagen aan

Wanneer je werkzaam bent in de bouw, is het niet altijd mogelijk om ongestoord je boterhammen op te eten. Zelfs niet om dit stofvrij te doen. Dit omdat er op de bouw altijd stof rondvliegt en er altijd wel kabaal is. Is dit kabaal niet afkomstig van één van je collega timmermannen, dan is dit wel afkomstig van de kraanmachinist. Toch wil je tijdens een lange werkdag vaak wel ongestoord een boterham kunnen eten en een kopje koffie kunnen drinken. Dit is mogelijk door en schaftwagen aan te schaffen. In zo’n wagen kun je namelijk samen met je collega’s pauze houden zonder dat je hierin last hebt van rondvliegend stof. Er zijn verschillende soorten schaftwagens verkrijgbaar.

Verschillende soorten schaftwagens

Er zijn verschillende soorten schaftwagens verkrijgbaar. Welke het beste geschikt is voor jou, is afhankelijk van een aantal factoren. Schaftwagens zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende grootten. Wanneer jij altijd met vier collega’s samenwerkt kan een schaftwagen voor vier personen voldoende zijn. Maar wanneer jij altijd met een groter aantal collega’s samenwerkt, is het beter om één voor acht of twaalf personen aan te schaffen.

Wel is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht van de schaftwagen. Dit omdat niet iedere bedrijfsauto of bus iedere wagen kan trekken. Dit omdat een grotere schaftwagen zal zorgen voor een hogere kogeldruk. Misschien wel een hogere kogeldruk dan jij kunt trekken met je bedrijfsauto.

Een schaftwagen biedt ook luxe voor de werknemers. Moeten de werknemers koffie vanuit huis meenemen of hebben zij toegang tot een schaftwagen met stroomvoorziening waar zij verse koffie kunnen zetten? Afhankelijk van de wensen zijn allerlei extra opties om toe te voegen aan de wagens.

Extra opties

Er zijn verschillende opties toepasbaar op een schaftwagen. Hierbij kun je denken aan meer dan alleen stroomvoorzieningen. Zo is het ook mogelijk om sanitaire voorzieningen in de schaftwagen te laten plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een toilet of een keukentje in de laten plaatsen. Hierdoor kun je naar het toilet in je eigen schaftwagen zonder dat je gebruik hoeft te  maken van een gezamenlijk mobiel toilet. Tevens kun je in het keukentje op vrijdagmiddag frikadellen en kroketten bakken voor jou en je collega’s. Op vrijdagmiddag wordt er op de bouw immers vaak een snack bij de boterham gegeten.

Een schaftwagen kan gebruikt worden voor diverse zaken, dus niet alleen om te pauzeren. Zo kan je de wagens inzetten als magazijnruimte. Hierdoor hoef jij niet steeds met een volle werk bus van- en naar huis. Een schaftwagen neem je immers alleen mee naar een bouwlocatie waar je voor een langere periode zal gaan werken. Er zijn dus verschillende extra opties mogelijk wanneer je een schaftwagen gaat aanschaffen.

Recente Artikelen

4 redenen om jouw onderneming in Zwolle te vestigen

Steeds meer professionals kiezen ervoor om voor zichzelf te beginnen. Het geeft veel zelfstandigheid en afwisseling in het werk. Daarnaast krijg je...

Een uitvaartverzekering afsluiten

We weten niet precies wanneer wij of onze dierbaren het eeuwige met het tijdelijke zullen verwisselen. Daarom is het belangrijk om alvast voorbereid te...

Schoonmaak sterk vervuilde panden 

Als een pand sterk vervuild is, kan het zijn dat dit ontruimd moet worden om vervolgens te worden schoongemaakt. Het is beter voor je...

Op welke manieren kun je een pakketje op de post doen?

Op het moment dat je een pakketje hebt dat je naar iemand op wilt sturen, is het handig om te weten hoe je die...

Hoe regelt u een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een lening op korte termijn, meestal niet meer dan drieduizend dollar. U kunt bij veel banken een persoonlijke kredietlijn aanvragen,...

Gerelateerde Artikelen