Thuis werken in alle comfort

0
820

Het is vroeg in de ochtend. Ik word wakker van de vogels die buiten hun lied zingen. Ik doe mijn ogen open en zie een klein zonnestraaltje door de gordijnen heen. Dat hoopt al op een goede en lekkere dag. Ik open mijn telefoon om te kijken wat ik heb gemist terwijl ik sliep. Daarna stapte ik uit bed en ging ik een kopje koffie voor mezelf maken. Dan word ik een beetje beter wakker. Mijn huisgenoot was ook al wakker. Die moest al vroeg naar werk toe. Heb ik even geluk dat ik vanuit huis werk. Ik heb dan niet de last van het reizen en die verloren tijd natuurlijk. We eten samen wat om de dag te starten en dan gaat ze er al snel vandoor.

Klaar maken voor het werk

Ik spring onder de douche en hou even mijn eigen karaoke wedstrijd. Na het blèren in de douche kleed ik me aan en doe ik mijn make-up. Waarom maak ik me eigenlijk helemaal klaar als ik vanuit huis werk? Die vraag is makkelijk te beantwoorden. Soms heb ik ook een video meeting en dan wil ik er natuurlijk wel verzorgd uit zien. Maar ook wanneer ik me klaar maak ben ik meer wakker. Hierdoor kan ik beter en meer gefocust werken.

Een pijnlijke rug en veel gekraak

Toch zat ik met een probleem wat ik al even moet oplossen. Elke keer dacht ik het komt wel goed ik doe het de volgende dag. Ja, uitstellen maakt het niet beter. Dus nu moest ik mijn probleem oplossen. Het probleem was dat mijn bureaustoel echt al veel te oud was. Hij zat niet meer lekker, kraakte extreem erg en ik kreeg er last van mijn rug door. Dus ik moest maar is op zoek gaan naar een goeie nieuwe bureaustoel.

Welke moet ik kiezen?

Ik ging achter mijn laptop zitten en zocht: de beste bureaustoel. Ik dacht bij mezelf ik kan beter de beste stoel hebben. Hier kan ik dan lang van genieten zonder last van mijn rug of elke keer het gekraak. Op deze manier kwam ik al snel op een site waar diverse bureaustoelen werden verkocht. Ook stond er zelfs info bij waar je op moest letten wanneer je een bureaustoel koopt. Zoals de kleur, de grootte, de verstelbaarheid en nog een aantal dingen.  Ik vond hier veel stoelen en ook kon ik de laagste prijs zien. Hoe voordeliger hoe beter natuurlijk. Daarnaast heeft elke stoel ook een bepaalde rate gekregen. Zo kan je zien welke stoel het beste is op diverse vlakken.