Het belang van een georganiseerde bouwkeet

0
579

Een bouwkeet is een tijdelijke verblijfplaats en huisvesting voor werkers in verschillende bouwprojecten. De kwaliteit van de bouwkeet is van groot belang en de bouwketen zou dan ook steeds meer voldoen aan strengere eisen die er aan gesteld worden. Het is namelijk het visitekaartje voor omwonenden. Bovendien moet het een hygiënische werkplek en rustplaats zijn voor medewerkers.

Visitekaartje en rustplaats

Om een bouwproject goed te laten voorlopen moet iedereen zijn werk goed kunnen doen. Daarbij is het van belang om verantwoordelijkheden te verdelen en dit slim te organiseren. Ook dit begint al bij de bouwkeet. Zo kan het zijn dat er een speciale ruimte moet zijn voor de directie om te kunnen werken. Bouwvakkers of schilders hebben misschien toegang nodig tot een rustplaats en een was- en kleedruimte. Het kan nodig zijn om een ontmoetingsplek voor omwonenden te creëren of waar zij kunnen worden ontvangen als een receptie.

Kortom, een flexibele werkplek en huisvesting waarin compacte maar uitgebreide voorzieningen kunnen worden toegepast.

Maatwerk via De Meeuw

De Meeuw levert maatwerk als het gaat om unit voor op de bouwkeet. Deze units worden flexibel en snel ontwerpen en zijn van alle gemakken voorzien. Standaard worden ze geleverd met verlichting, verwarming,  wandcontactdozen, invoermogelijkheid voor computers en een internetverbinding. Ook worden sanitaire aansluitingen geregeld.

Er kunnen naar wens verschillende typen ruimtes aan toegevoegd worden. Een speciale directiekeet maakt het mogelijk dat de administratieve taak die de bouw begeleidt een eigen plek heeft. Andere gebruiksfuncties kunnen ook worden toegevoegd, zoals een schaftkeet of een maquetteruimte. Deze zijn aan te vullen naar wens met meubilair en sanitaire voorzieningen. Zo kan een bouwkeet opgebouwd worden uit units die verbazingwekkend goed georganiseerd zijn en luxe kunnen uitstralen. Op die manier zullen de werkzaamheden hier ook van profiteren.

Benieuwd hoe dit kan worden geregeld en wat dit zou kosten. Via de website kan er met de zogeheten Building Configurator een online ontwerp gemaakt worden met een indicatieve offerte. De adviseurs staan klaar om een complete offerte op orde te maken zodat je precies weet wat er kan en hoe de financiering er uit ziet. Het is misschien goed om te weten dat ook de montage en demontage bij het laten uitvoeren door De Meeuw ook bij hen in handen ligt. Het kan daardoor heel wat werk uit handen nemen om de opzet van de bouwkeet op die manier uit te besteden en altijd een aanspreekpunt te hebben.