Beleggen in mijn vrije tijd

Ik hoor de wekker van mijn vriend afgaan. Om zeven uur in de ochtend. Zo vroeg. Ik doe mijn ogen open en zie mijn vriend al uit bed stappen. Hij doet zijn jogginsbroek aan en loopt naar de keuken. Ik kan nu ook niet meer doorslapen. Dus ook ik doe mijn simpele kleding aan en loop naar de keuken. Hij zet de koffie alvast aan en maakt een ontbijtje. We drinken samen een kopje koffie en eten een broodje. Hij moest zich daarna snel haasten naar werk. Hij stapte onder de douche pakte zijn spullen en gaf me een afscheidskus. Ik stond midden in de woonkamer, geen idee wat ik moest doen.

Te veel vrije tijd

Ik zit al even zonder baan. Dat betekent dat ik eigenlijk de hele dag thuis zit. Ik voer niet veel uit. Ik ruim op, maak schoon en ga soms naar buiten om een wandeling te maken. Voor een beetje beweging en frisse lucht. Daarnaast zit ik op de laptop te zoeken naar banen en spreek ik af met vrienden. Soms ga ik naar mijn ouders om even bij te praten. Maar daar hield de actie van de dag wel weer op.

Een nieuw interessant gebied

Het zoeken van banen ging mij niet goed af. Ik vond niks wat ik leuk vond om te doen. Ik moet natuurlijk niet te kieskeurig zijn omdat er wel geld binnen moet komen. Maar ik moet natuurlijk wel mijn werk leuk vinden om het lang vol te houden. En toen na een beetje scrollen op het internet stuitte ik op iets interessants, namelijk aandelen. Ik wist al het een en ander over aandelen dus ging ik wat specifieker zoeken. Ik zocht naar: aandeel arcadis kopen. Dit is een Nederlands advies- en ingenieursbedrijf. Een grote speler op het gebied van infrastructuur, water, bebouwing en milieu.

Duurzaamheid is belangrijk

Op de site stond een tal aan informatie. Zo vond ik hoe ik beleg in een aandeel in Arcadis. Je kiest een broker, dit is een tussenpersoon tussen jou en de beurs. Daarna opende je een account en hier zetten je geld op. Als laatst zocht je het aandeel Arcadis. Natuurlijk is het aandeel Arcadis moeilijke te voorspellen. Maar zo gaat het vaak als je geld belegt. Maar omdat duurzaamheid steeds belangrijker wordt binnen de samenleving. En bij Arcadis draait het om duurzaamheid, hierom is er een grote kans dat Arcadis steeds groter kan groeien. Het zag er dus uit als een goede investering. Duurzaamheid is natuurlijk belangrijk voor iedereen.

Recente Artikelen

Recruitment Marketing: de kunst van het aantrekken van de beste kandidaten

Hoe kun je als bedrijf de beste kandidaten aantrekken? Recruitment marketing is een belangrijk onderdeel van het wervingsproces. In deze blog leggen...

Auto huren voor een lang weekend

Het hoeft helemaal geen probleem te zijn als je wel een rijbewijs hebt, maar je niet kunt beschikken over een eigen auto. Je kunt...

Leuke cadeaus voor je broertje

Als iemand van wie je veel houdt jarig is, dan wil je hier graag een leuk cadeau voor kopen. Voor de ene persoon is...

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een telefoonabonnement

Tegenwoordig zie je iedereen non-stop op hun telefoon. Mensen sturen berichtjes, bellen de hele dag door en maken gebruik van andere social media kanalen....

Buig mdf en Fibo wandpanelen mogen niet ontbreken in de nieuwe keuken

De meeste huiseigenaren kijken graag naar shows over het verbouwen van huizen. Deze shows geven heel wat inspiratie over top interieur binnen een budget....

Gerelateerde Artikelen