Leuke cadeautjes onder de 30 euro!

0
1045

Na alle verjaardagen, afstudeerfeestjes en andere feesten en partijen was ik laatst heel inspiratieloos aan het zoeken naar een cadeau voor een vriendin. Ik liep uren door de Kalverstraat, winkel in en uit, maar kon maar geen goed cadeau vinden. Toen bedacht ik mij dat ik beter lekker naar huis kon gaan en even goed nadenken over een cadeau. En dat werkte! Speciaal voor alle lezers onder jullie die ook soms moeite hebben met wéér een leuk en origineel cadeau bedenken heb ik in deze blog een aantal leuke cadeaus onder de 30 euro op een rijtje gezet zodat jullie weer inspiratie hebben! 

Een handig cadeau 

Allereerst is een handig cadeau altijd goed! Vaak vinden mensen het onnodig om geld uit te geven aan handige dingen die ze niet zo hard nodig hebben en kopen ze het daardoor niet. Dus als je het krijgt is het des te leuker! Een handig cadeau dat ik bijvoorbeeld heel leuk vind is het geven van een iPhone hoesje. Op shop4hoesjes.nl kan je online heel gemakkelijk leuke hoesjes kopen en ze hebben voor elke iPhone het juiste formaat hoesje. Laatst had ik bijvoorbeeld een iPhone 11 case en een iPhone 11 pro bookcase gekocht en ze waren ook nog eens van goede kwaliteit. Een aanrader dus! 

Een persoonlijk cadeau 

Daarnaast is een persoonlijk cadeau altijd een goed idee. Dat is omdat de ontvanger van het cadeau dan weet dat je er goed over na hebt gedacht en er écht moeite in hebt gestoken. Je zou hierbij kunnen denken aan een foto cadeau. Op veel websites kan je namelijk producten bestellen met een foto erop, bijvoorbeeld eentje van jullie samen! Daarnaast kan je nog denken aan een poster met een stad waar jullie samen zijn geweest, een sieraad met coördinaten die een betekenis voor jullie hebben of een cadeau dat verwijst naar een grapje wat jullie samen hebben. Er zijn dus genoeg ideeën om een betaalbaar en persoonlijk cadeau uit te zoeken! 

Een actief cadeau

Tot slot kan je nog denken aan het geven van een actief cadeau. Dus eigenlijk een activiteit die jullie samen gaan ondernemen. Persoonlijk vind ik dit erg leuk, omdat je op die manier herinneringen samen maakt. Ik vind dat veel meer waard dan een voorwerp of sieraad! Herinneringen kunnen namelijk niet kapot gaan en blijven voor altijd. Je zou voor onder de 30 euro kunnen denken aan een high tea, samen iets écht actiefs doen zoals kanoën of wandelen of naar een museum of kleinschalig concert. Allemaal erg leuke activiteiten waar je de ander sowieso blij mee maakt!