Bied je klanten kleine kerstcadeautjes aan

0
661

Wat? Gaan we het nu al over de kerst hebben? Jazeker! Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Je wilt immers goed voorbereid zijn en dan is het juist nu tijd om na te denken over kleine kerstcadeautjes en goedkope kerstpakketten. Privé kun je daar heus nog wel even mee wachten, maar het is zakelijk heel slim om je juist nu in deze materie te verdiepen. De keuzes zijn nu nog onbeperkt en je hebt nu de tijd om er eens rustig voor te gaan zitten. Om te beginnen moet je bepalen wat je wilt, aankomende kerst. Wil je iedere klant die in je winkel komt een attentie geven? Dan zijn er genoeg kleine kerstcadeautjes om uit te kiezen. Wil je je grotere klanten in de watten leggen? Kijk dan eens bij de goedkope kerstpakketten.

Het gaat om het idee, dus kleine kerstcadeautjes zijn prima

Een leuk zakje met daarin 3 bonbonnetjes, daar verras je je klanten vast mee. Het gaat namelijk om het idee, je hoeft echt geen kapitalen uit te geven aan kerstcadeaus voor je klanten. Een klein kerstcadeautje geeft aan dat je blij bent met de klandizie van je klant en dat je hoopt dat je deze klant in het nieuwe jaar weer mag verwelkomen. Je kunt het cadeautje laten bedrukken met jouw logo of er een kaartje laten bijvoegen. Je klant zal de attentie zeker waarderen!

Goedkope kerstpakketten zien er niet goedkoop uit

Want de producten in het pakket zijn allemaal mooi verpakt. Hierdoor kun je dus ook prima uit de voeten met een goedkoper kerstpakket. Je hebt al goedkope kerstpakketten vanaf € 7,50 per stuk! Door goed de staffelkortingen in de gaten te houden zorg je ervoor dat je steeds de laagste prijs betaalt. Zo kan een kleine investering toch veel opleveren. Al is het alleen maar om de verraste gezichten van jouw klanten te zien!

Wat moet ik nu al met die kerstcadeautjes?

Het is natuurlijk niet handig om alle kleine kerstcadeautjes en kerstpakketten nu al in huis te halen. Ze staan dan zeker nog een paar maanden in de weg. En de kans is aanwezig dat ze beschadigd raken. Ook is het, met deze temperaturen, haast niet te doen om chocolade niet te laten smelten. Het is dus slim om de cadeautjes en pakketten nu al te bestellen en ze later dit jaar te laten leveren. Op de website staat precies vanaf welke datum jouw kerstattenties leverbaar zijn.