Klopt als een bus

Tetris is een leuk spel. Maar wanneer alle blokjes niet meer passen, kan het erg frustrerend worden. Dit zelfde nare gevoel krijg ik wanneer de spullen die ik mee wil nemen niet in mijn auto passen.

Een passend plaatje

Voor veel bedrijven is een goede bedrijfsbus een essentieel onderdeel van de ondernemer. Of je nu elektricien, muzikant, postbode of timmerman bent: je wilt je spulletjes graag georganiseerd mee kunnen nemen. En dan is een auto vaak net te krap.

Gelukkig bestaan er busjes. En die kun je net als een lease auto ook zakelijk leasen. Als je toe bent aan het zakelijk leasen van een nieuwe bedrijfsbus, is het dus belangrijk dat je de tijd neemt om je goed in te nemen en de verschillende opties uit te pluizen.

Om je een handje op weg te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van de favoriete lease bussen van de afgelopen jaren. Iedere bedrijfswagen heeft een overzicht met specifieke lease opties, maar ook informatie over de bus zelf en maandelijkse kosten.

#1 – Volkswagen Transporter

De Volkwagen Transporter (T6) is dé nieuwe leasebus van Volkswagen. Je ziet hem ook steeds vaker op de weg, en dat is niet vreemd. De lease auto kan al voor een tarief van slechts 580 per maand worden gehuurd. De nieuwste versie van de Transporter heeft een scherper gelijnde carrosserie, en het interieur van de cabine is vernieuwd. De nieuwe motoren besparen 15% brandstof ten opzichte van het vorige model. Ook het exterieur is gewijzigd, met LED-verlichting, een verwarmbare voorruit en elektrisch bedienbare achterklep is het model van alle gemakken voorzien.

#2 – Volkswagen Crafter

Deze wagen is een maatje groter dan de Transporter. De ruimte van de Crafter maakt deze bus geschikt als bijvoorbeeld bestelbus voor pakketen of als u veel bouwmateriaal moet meenemen. De bus is te leasen voor een maandelijks tarief van 915 euro. De bus is in samenwerking met Mercedes- Benz gemaakt, en verkrijgbaar als pasagiersuitvoering (de Crafter Volt), als bestelwagen/pick-up of als chassis-cabine.

#3 – Mercedes Vito

Deze bedrijfsauto is heel populair, en dat is helemaal niet vreemd. Als je op zoek bent naar een bus met een verfijnde uitstraling, is de Mercedes Vito jouw bus voor een maandelijks tarief vanaf 580 euro. Het bus kent een ruim design en is vergeleken met zijn voorgangers veel krachtiger dankzij de vier motoren. In 2010 werd de wagen verkozen tot Van of the Year.

Ook kan je nadenken over het bedrukken van je bus. Een strakke bus met pakkende reclame is immers de perfecte promotie op de weg! Ga op zoek naar een betrouwbaar leasemaatschappij bij jou in de buurt om alle opties te bespreken.

Recente Artikelen

De mooiste tuin bij jou thuis

De tuin is misschien wel de meest centrale plek in het huis als het gaat om samenkomen en gezellig met elkaar zijn. In de...

Klopt als een bus

Tetris is een leuk spel. Maar wanneer alle blokjes niet meer passen, kan het erg frustrerend worden. Dit zelfde nare gevoel krijg ik wanneer...

Leuke cadeautjes onder de 30 euro!

Na alle verjaardagen, afstudeerfeestjes en andere feesten en partijen was ik laatst heel inspiratieloos aan het zoeken naar een cadeau voor een vriendin. Ik...

Bied je klanten kleine kerstcadeautjes aan

Wat? Gaan we het nu al over de kerst hebben? Jazeker! Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Je wilt immers goed voorbereid...

Een B2B webshop moet foutloos werken

Een groot deel van ons leven speelt zich online af. Even je mobiel checken voor het weer, even inloggen om te zien of er...

Gerelateerde Artikelen