Jouw design badkamer begint hier

0
823

In deze blog willen we graag een merk onder de aandacht brengen, namelijk Villeroy & Boch. Dit Franse bedrijf maakt zowel sanitair als tafelcultuur. Het bedrijf bestaat inmiddels bijna 300 jaar en is een begrip als het gaat om hoogstaande materialen en design. Wanneer je als missie hebt om van jouw badkamer een luxe design badkamer te maken om heerlijk in te ontspannen, dan is Villeroy & Boch waar je naar op zoek bent.  

Waar het ooit begon

Het bedrijf begon in een klein dorp in Frankrijk als pottenbakkerij. Later werd het bedrijf een porseleinfabriek. Naast porselein werd er ook tafelcultuur zoals bestek en kristal geproduceerd. Later ging het bedrijf ook over op de maak van sanitair. Villeroy & Boch kent dus een geschiedenis van vakmanschap.

Kenmerkende design tegels

Eén van de belangrijkste elementen in een badkamer zijn de vloeren en wanden. Tegels kunnen een badkamer een hele eigen stijl geven. Zo geven natuurtinten en steen een heel rustieke sfeer, en kunnen kleurrijke tegels de badkamer heel modern laten ogen. Villeroy & Boch heeft een uniek aanbod van wandtegels en vloertegels. Wilt je  de badkamer echt laten opvallen? Dan zijn de tegelontwerpen van keramiek een aanrader. Op de website van het merk staat ook uitgelegd dat dit een succesproduct is, en dat er veel zorg gestoken is in het ontwerpen en de productie van de tegels.

Kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke producten

Het sanitair van Villeroy & Boch is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn de baden gemaakt van acryl of quaryl. Deze behouden warmte en hebben een antislip effect waardoor ze veilig zijn in gebruik. Ook de wastafels en toiletpotten zijn gemaakt van sterk keramiek, wat onderhoud en schoonmaken van het sanitair vereenvoudigd. Villeroy & Boch naar eigen zeggen een streng beleid als het gaat om milieuvriendelijk produceren. Daarbij is het sanitair waterbesparend, waardoor het milieu verder kan worden ontzien.

Gemakkelijk online bestellen

Bij doucheconcurrent.nl kun je een groot assortiment van de Villeroy & Boch bestellen. Het voordeel van bestellen via doucheconcurrent.nl is dat je ook direct alle andere benodigdheden kunt bestellen voor de verdere (ver)bouw en aankleding van je nieuwe design badkamer. Zo kun je direct terecht voor een mooie designradiator, of voor al de badkamer accessoires. Je bestelling wordt gratis bezorgd en je hebt standaard 10 jaar garantie. Wil je de producten van Villeroy & Boch eerst in het echt bekijken? Kijk dan of er een showroom bij jouw in de buurt zit.

Wij zijn in ieder geval heel enthousiast over dit merk. Weet jij al hoe jouw droom design badkamer er uit komt te zien?