Vandaag bezorgd? Geen probleem!

0
755

Stel. Je bent in contact geweest met iemand die corona bleek te hebben. Dat is natuurlijk al vervelend genoeg. Maar nu moet jij dus in quarantaine en kun je, zelfs voor je medicijnen en je boodschappen, de deur niet uit. Hoe ga je dat doen? Je huisgenoten hoef je niet lief aan te kijken, die moeten met jou in quarantaine. Je vrienden? Die hebben gewoon hun werk en hun eigen leven en die kunnen onmogelijk altijd voor je klaar staan. Maar wat nu als jij je medicijnen vandaag nog nodig hebt? Hoe regel je dan dat deze nog vandaag bezorgd worden? Door een handige app te downloaden. Je kunt er dan op rekenen dat je medicijnen vandaag bezorgd worden.

Hoe werkt het om iets vandaag bezorgd te krijgen?

Je meldt je opdracht aan in de app. De dichtstbijzijnde fietskoerier zal dan jouw opdracht accepteren en voor jou naar de apotheek of de winkel gaan. Je kunt zelfs je boodschappenlijstje doorgeven. De boodschappen worden dan voor je gedaan en nog vandaag bezorgd. De koerier zal de boodschappen of medicijnen contactloos bij je afleveren. Heeft de koerier boodschappen voor je gedaan? Dan reken je die af met de koerier zelf. Hij zal altijd een bon kunnen overleggen en je kunt gewoon betalen via een tikkie. Voor de kosten voor de koerier heb je een account gemaakt.

Beperk het aantal reisbewegingen

We krijgen steeds meer vrijheid, maar we moeten nog steeds opletten. Dus, ben je lekker aan het werk en heb je enorme zin in een lunch van die leuke lunchroom aan de andere kant van de stad? Bezorgt die lunchroom niet en heb je écht geen tijd om er zelf naartoe te gaan? Dan schakel je de koerier in via de app. De koerier zal op de fiets springen en jouw bestelling ophalen en bij jou bezorgen. Zo hoef jij je niet in het verkeer te begeven en beperk je op die manier het aantal reisbewegingen.

Laat de koerier iets brengen van jou naar iemand anders

Dat kan gaan om een zakelijke zending, maar het kan ook om een privékwestie gaan. Heeft je vader zijn telefoon bij jou laten liggen en hebben jullie allebei niet de tijd om die te brengen dan wel te halen? Hup, op de app en regel het maar. Ook de telefoon wordt vandaag bij jou opgehaald en vandaag bezorgd bij je vader.  Je kunt er zeker van zijn dat de koerier weet wat hij doet.