Mijn beste vriend wordt 18 jaar

0
764

Over een aantal weken wordt mijn beste vriend een jaartje ouder. Hij weet nog niet zo goed wat hij moet doen voor zijn verjaardag en daarom slaat hij dit jaar over.
Als je 18 jaar wordt, moet je dat uitgebreid vieren, vind ik. Daarom heb ik contact gezocht met zijn ouders en zijn wij wat gaan organiseren. In deze blog vertel ik je daar meer over.

Tom

Even een klein verhaaltje over Tom. Tom is een eigenzinnige, lieve, tikkeltje drukke jongen. Hij geniet van elke dag en is het liefst met zijn vrienden. Momenteel is hij bezig met zijn laatste middelbare schooljaar. Hierna gaat hij studeren. Wel op advies van zijn ouders, maar zelf wil hij het gelukkig ook wel. Hij houdt van voetbal en van tennis. Je kan hem ook vaak vinden op de sportvelden. Daar is hij liever dan dat hij thuis aan het gamen is. Tom houdt ook erg van leuke en mooie kleding. Hij is niet vies van een middagje shoppen met zijn zussen.

Verassing

Tom wil het dit jaar voor gezien houden. Hij heeft zijn autorijbewijs al en hoeft verder niks. Daarom wil hij niet zijn verjaardag vieren. Te veel moeite als ik de woorden precies overneem. Maar ik (zijn beste vriend) en zijn twee zussen houden het niet voor gezien. We willen graag een klein gezellig feestje organiseren in de tuin. Het is ten slotte zomer. We regelen een barbecue en lekkere koude drankjes. Uiteindelijk zal hij het zeker kunnen waarderen dat wij wat voor hem hebben georganiseerd.

Zijn ouders helpen ons ook met alles klaarzetten. Over twee uurtjes komt Tom thuis en zal hij waarschijnlijk blij verrast zijn.

Cadeau

Een verjaardag vier je niet zonder cadeautjes. Ik heb twee leuke T-shirts gekocht. Een Fendi shirt en een Nike T shirt. Hij zal het geweldig vinden. Zijn zussen hebben mij mee helpen kiezen. Het was geen makkelijke keus kan ik je vertellen. Zijn ouders hebben een gaaf tennisracket voor hem gekocht, zo kan hij nog beter presteren. Zijn zussen hebben samen iets gemaakt. Ze zijn lekker creatief bezig geweest.

Van harte gefeliciteerd

Tom is thuis aangekomen. Hij had het niet zien aankomen dat iedereen al op hem zat te wachten in de tuin. Hij kon de cadeaus ook erg waarderen. En op je 18e verjaardag drink je natuurlijk een glaasje champagne. Het feest ging nog tot in de late uurtjes door en het was een geslaagde avond. 18 word je maar één keer in je leven en dat moet goed gevierd worden.