Een hele goede mistmachine

0
418
mistmachine

Al lange tijd heb ik een groot eigen bedrijf met verschillende medewerkers. In de avond wordt er dus goed afgesloten, omdat er waardevolle spullen in het pand aanwezig zijn. Ik heb bij de aankoop van het gebouw dan ook meteen een goed alarmsysteem aan laten leggen. Het pand is namelijk gelegen op een industriecomplex en het duurt even voordat er iemand is als het mis gaat. Zelfs met een goed alarmsysteem is er al meerdere keren ingebroken en nu het laatst weer gebeurde, was ik er helemaal klaar mee! Ik ben geen kijken naar andere oplossingen voor goede beveiliging. Het kost me helaas te veel geld om een goede beveiliger in te huren die de hele nacht op de locatie aanwezig is. Die optie viel dus al meteen af. Ik heb lang gekeken naar andere systemen en ik moet zeggen dat ik er zelf gewoon niet uitkom. Als puntje bij paaltje komt, blijft alles namelijk hetzelfde. Er gaat een alarm af om de dieven af te schrikken en de meldkamer krijgt de melding dat er iets mis is. Dan wordt de beveiliging er op af gestuurd en eventueel de politie. Op een gegeven moment vroeg een vriend aan mij waarom ik niet met een mistmachine ging werken. Daar had ik nog nooit van gehoord en daarom ben ik me er meteen in gaan verdiepen. Wat een goede oplossing! Een mistmachine is precies wat ik zoek.

De voordelen van een mistmachine

De voordelen van een goede mistmachine zijn eindeloos. Je hebt nog steeds een goed alarmsysteem, maar met een mistmachine worden de dieven ook geheel verblind. Niemand kan meer iets zien door de mist die heel snel het hele pand vult. Iets stelen of snel wegrennen met de kassalade is er ook niet meer bij! In veel gevallen is de deur ook niet meer te vinden en daarom kunnen de dieven op heterdaad betrapt worden. Ik moet zeggen dat dit echt een geweldige oplossing is. Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar de mist zorgt voor een veilig gevoel.

Geen schade

Omdat ik in mijn bedrijfspand veel spullen voor klanten heb liggen, moest ik er wel zeker van zijn dat er geen schade aangericht kon worden door de mist zelf. Gelukkig is dit niet het geval en is de mistmachine gemakkelijk te gebruiken op elke locatie. Je zult zelf merken dat je echt niet meer zonder kunt. Ik ga deze mistmachine ook in mijn andere bedrijfspanden laten installeren, zodat gestolen goederen tot het verleden zullen behoren.