Red de oceaan met een gepersonaliseerde waterfles

Genoeg drinken is belangrijk, dus als je veel onderweg bent is een flesje water onmisbaar. Helaas betekenen de wegwerpflesjes die je onderweg kunt kopen veel extra plasticafval, en dat komt de oceanen niet ten goede. Beter, en bovendien leuker, is het om een gepersonaliseerde waterfles aan te schaffen. Niet alleen kun je deze volledig aan je eigen wensen aanpassen; ook draag je op deze manier je steentje bij aan het tegengaan van plasticafval en het redden van de oceaan.

Ontwerp je eigen waterfles

Flessen van het merk Flaske zijn makkelijk te personaliseren. Je kunt je eigen naam erop laten zetten, of juist voor een mooie print kiezen. Er zal geen verwarring meer zijn over welke fles van jou is op kantoor, op school of in de sportschool. Je naam wordt gegraveerd in de fles, die gemaakt is van rvs. Dat is dus geen print die makkelijk afslijt. Bij Flaske kun je ook je bedrijfslogo op een gepersonaliseerde waterfles laten zetten. Een leuke verrassing voor medewerkers en relaties. Zelfs de accessoires die bij de fles horen kun je aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor een dop in een andere kleur of voeg een sportdop toe.

Wat maakt de flessen van Flaske zo duurzaam?

Een gepersonaliseerde waterfles van Flaske is gemaakt van rvs. Hier komt dus geen plastic bij kijken. En ook de bestelling en verzending van de flessen gebeurt zo duurzaam mogelijk, met verpakkingen die volledig uit recyclebaar karton en duurzame inkt bestaan. Bovendien bespaar je gemiddeld met een fles van Flaske zo’n 156 plastic flesjes per jaar. Dat is een hele hoop minder plasticafval.

Uit welke soort flessen kan je kiezen?

Een waterfles komt in verschillende formaten. Een klein flesje van 260ml is uitermate geschikt voor kinderen, maar je kan ook een fles kopen van 500ml, 750ml en 1 liter. Ook hierin kun je dus je eigen persoonlijke keuze maken. Bovendien zijn de flessen van Flaske verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren, zoals kindvriendelijke prints, mooi matzwart of juist een patroon dat geïnspireerd is op de natuur. Je kunt de fles helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren.

Geef een gepersonaliseerde waterfles cadeau

Een gepersonaliseerde waterfles is bovendien een ideaal cadeau, of je dit nu als attentie aan je medewerkers of relaties geeft, of gewoon als verjaardagscadeau aan een vriend of vriendin. Het is een leuk, persoonlijk cadeau met ook nog eens een goed doel. Door het een herbruikbare fles cadeau te geven draag je tegelijkertijd bij aan het terugdringen van de plastic soep in de oceaan. Het perfecte cadeau voor duurzaamheidsliefhebbers dus.

Recente Artikelen

Gerelateerde Artikelen