Je sloopauto verkopen is zo geregeld!

0
738

Wanneer je auto total loss is verklaard na een aanrijding of technisch total loss na een technisch mankement wat er voor zorgt dat de auto niet meer door de keuring komt, dan kun je een paar dingen doen. Je kunt de auto op je oprit of op je erf laten staan en hopen dat 'ie op een gegeven moment uit zichzelf verdwijnt. Je kunt de auto naar de sloop brengen en betalen voor de afvoer van de auto. Of, en dat is misschien de beste optie: je kunt de sloopauto verkopen via OSW. Bij OSW kun je je sloopauto verkopen en er alsnog een goede prijs voor krijgen. Je weet dat zeker dat de auto op de juiste manier wordt verkocht en dat je er precies dat nog voor krijgt wat 'ie waard is.

Je sloopauto verkopen via OSW is erg gemakkelijk

Wil je snel van je sloopauto af? Maar wil je er ook nog wel wat geld voor krijgen en niet hoeven te betalen voor het afvoeren? Dan hoef je maar één ding te doen: je sloopauto aanmelden op de site van OSW. Je ontvangt dan al heel snel een bod waar je echt iets mee kunt en voor je het weet heb je een afspraak gemaakt, ook weer via de site van OSW, om je sloopauto verkopen verder te regelen. 

Waar moet ik de auto naartoe brengen?

Nergens! Je laat de auto gewoon staan op de plek waar deze nu staat (als dat een veilige plek is tenminste) en je maakt een afspraak met OSW. Zij komen dan al snel de sloopauto bij je ophalen. Je hoeft je verder nergens zorgen over te maken. Je krijgt bij het ophalen niet alleen direct je geld, maar ook het vrijwaringsbewijs. De auto is dan dus écht niet meer van jou en alles wat er verder nog mee gebeurt, is niet meer aan jou.

Vergeet je spullen niet uit de auto te halen

Ook als je na een flinke aanrijding een sloopauto overhoudt, dan kan het wel zo zijn dat je spullen nog in die auto liggen. Denk aan de schooltassen van de kinderen, jouw werktas, de CD's in het dashboardkastje en de boodschappentassen uit de kofferbak. Loop je auto, voor deze wordt opgehaald, nog even een keer goed na. Want als deze eenmaal is opgehaald, dan kun je er niet meer bij. Kijk ook even goed onder de stoelen en tussen de bank. Je wilt niets over het hoofd zien.