3 Aankopen waarmee jij je tijd doorkomt tijdens corona

0
573

Nu de maatregelen rondom het corona virus weer meer en meer aanscherpen is het niet onwaarschijnlijk dat we met z’n allen weer meer tijd thuis doorbrengen. Sportclubs gaan sluiten en hetzelfde geldt voor de horeca en uitgaansgelegenheden. Waar je normaal veel tijd buitenhuis doorbrengt met vrienden of bekenden brengen veel mensen hun tijd nu grotendeels thuis door. En dan is het een kwestie van jezelf vermaken. Hoe kom jij die tijd het beste door? In deze blog delen wij daarom 3 aankopen met je waarmee jij je tijd makkelijk doorkomt!

Een goede fiets

Nu sportclubs weer sluiten willen veel mensen thuis sporten. En dat kan op allerlei manieren: veel mensen kopen fitness attributen en gaan los met gewichten, hoelahoeps of yogamatjes. Of wat dacht je van hardlopen of wandelen? Fietsen is ook een goed idee, of je nu van racefietsen, mountainbiken of gewoon fietsen houdt. Fietsen is een hele lekkere manier van bewegen: je kunt het op je eigen tempo en intensiteit doen. En met de fiets kun je best makkelijk grotere afstanden afleggen dus zo kom je nog eens ergens! Dus ons advies: investeer in een goede heren- of Damesfiets en trek er lekker op uit!

Boeken

Nu je avonden vrij bent kun je eindelijk weer eens een boek lezen! Veel mensen houden van lezen maar komen hier in het dagelijks leven toch niet echt aan toe. Dus koop een paar leuke boeken en ga er weer voor zitten. Ben je op zoek naar wat leesinspiratie? Je kunt online op bijvoorbeeld websites van boekenwinkels precies zien welke boeken nieuw uitkomen. Of lees recensies in je krant of ook online, zo krijg je van tevoren al een beetje een beeld van wat je kan verwachten van een bepaald boek. En hou je nou zelf niet zo van lezen? Misschien zijn luisterboeken dan wel een ding voor jou! Zo kun je naar je favoriete boek luisteren terwijl je bijvoorbeeld autorijdt, je huis opruimt of in de tuin aan het werk bent. Ideaal!

Een (creatieve) hobby

Nog een ideale manier om je tijd door te komen is door het oppakken van een (nieuwe) hobby. Heb jij bijvoorbeeld altijd al willen leren fotograferen, koken of schilderen? Grijp dan nu je kans, zoveel tijd krijg je niet snel weer! Koop de basis benodigdheden en ga gewoon aan de slag. Aarzel niet over of het moeilijk zal zijn maar begin er gewoon aan. Je kunt op bijvoorbeeld YouTube tutorials in alles vinden dus kijk eens hoe anderen het doen en ga dan lekker experimenteren. Plezier gegarandeerd!